Uitgeverij Vanden Broele en Probis Group slaan de handen in elkaar

7 mei 2020

Om u nog beter te inspireren en informeren, slaan Uitgeverij Vanden Broele en Probis Group de handen in elkaar. Samen zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om professionals uit de welzijns-, zorg- en overheidssector nóg beter te ondersteunen in het uitvoeren van hun job.

Ons doel is om een sterk antwoord te formuleren op de vragen en uitdagingen waar organisaties en hun medewerkers mee geconfronteerd worden. Vragen en uitdagingen die steeds complexer worden en elkaar met een steeds grotere snelheid opvolgen. De recente coronapandemie bevestigt deze vaststellingen alleen maar.

Uitgeverij Vanden Broele en Probis Group kennen elkaar al lang. Het is verbazingwekkend hoe onze doelstellingen grotendeels gelijklopen: we willen uw doelstellingen helpen realiseren. We zijn verheugd u te kunnen aankondigen dat we in de toekomst nog meer gaan samenwerken en vertellen u graag wat dit voor u betekent. Kent u Uitgeverij Vanden Broele nog niet? Dan stellen we onze partner even aan u voor:

Over Uitgeverij Vanden Broele 

Uitgeverij Vanden Broele is sinds 1957 een vaste kennispartner voor openbare besturen, de juridische wereld, de zorg- en sociale sector. De uitgeverij biedt kennis op maat en breekt hierbij al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Vanden Broele staat voor kwaliteit, service en innovatie. Digitale kennisplatformen, publicaties (zowel digitaal als print), opleidingen en adviesverlening brengen kennis tot bij de klant. Een netwerk van experten en ervaringsdeskundigen vertaalt theorie en wetgeving naar de praktijk, en dit op het vlak van lokaal beleid, welzijn en zorg, HRM, financiën …

 Vanden Broele

What’s in it for you?

Om nog beter te beantwoorden aan uw noden en wensen, stellen wij u graag een  kennismakingspakket voor. Totaal vrijblijvend, maar telkens vanuit de overtuiging dat wij u maximaal willen ondersteunen in de uitdagingen waar uw organisatie en haar medewerkers voor staan.

Zorgverleners en leidinggevenden uit zorgorganisaties die gebruik maken van het dienstenaanbod van Probis Group, krijgen in juni een gratis exemplaar van het VIEWZ-nummer over geestelijke gezondheid in de bus. Hoe kan u hierop intekenen? Heel eenvoudig. Maak gebruik van ons contactformulier of stuur een mail via info@probisgroup.be (actie geldig zolang de voorraad strekt).

Het welzijn van uw medewerkers en cliënten ligt ons nauw aan het hart. Daarom biedt Probis Group/eVorm de abonnees van VIEWZ een
e-learningmodule over psychische kwetsbaarheid aan. Want we geloven rotsvast in de lerende organisatie en het investeren in levenslang leren.

Daarnaast zullen de experten van Probis Consult en CC Consult in de toekomst ook regelmatig hun kennis en knowhow delen via publicaties van Uitgeverij Vanden Broele of als inhoudelijk deskundige deelnemen aan opleidingen van de uitgeverij.

Heeft u een vraag voor onze experts? Of kunnen wij u ondersteunen in uw dagelijkse organisatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

beeld-cc-consult-cmyk

CC Consult

lost organisatievraagstukken op bij lokale besturen en overheidsorganisaties
beeld-cc-select-cmyk

CC Select

ondersteunt bij de selectie van nieuwe medewerkers en de uitbouw van hun verdere loopbaan
beeld-probis-consulting-cmyk

Probis Consult

adviseert zorgvoorzieningen en diensten bij hun organisatie en financiering
beeld-vorm-cmyk

Vorm

vormt, traint en coacht bij zorg, welzijn en overheid
beeld-probis-consulting-cmyk

Probis plus

est une entreprise de services et de consultance innovante et spécialisée