Kwaliteitslabel voor Probis Consult

30 september 2020

Sinds het ontstaan van onze organisatie geven wij advies rond kwaliteitsmanagement. We willen echter niet alleen advies geven aan onze klanten (bijvoorbeeld Prezo), maar dit ook toepassen op onze eigen organisatie. Probis Corporate, coöperatieve vennootschap binnen de Probis Group, voldoet sinds 11 september 2020 aan het kwaliteits- en registratiemodel van het Departement Werk en Sociale economie van de Vlaamse Gemeenschap.

Werkbaarheidscheques

Hierdoor komen onze klanten in aanmerking voor gesubsidieerd advies, begeleiding en vorming in het kader van de werkbaarheidscheques, die recent zijn uitgebreid naar de volledige private sociale profitsector (ziekenhuizen, woonzorgcentra, VAPH-voorzieningen, …), naar aanleiding van de corona-pandemie. Hiermee wil de overheid het psychosociaal welzijn van werknemers en werkgevers in de private sector verhogen. Het is immers belangrijk dat iedereen veilig en gezond aan de slag kan gaan en aan het werk kan blijven. Leren werken in het “nieuwe normaal” dus.

Kwaliteitszorg

Probis Group zet hiermee een volgende stap in haar eigen kwaliteitszorg. Vorm behaalde in het verleden reeds verschillende malen het Qfor-kwaliteitslabel. De komende jaren blijft kwaliteitswerking één van onze prioritaire actiepunten. Dit allemaal om u nog beter van dienst te zijn.

Meer informatie kan u bekomen bij mikedeschamps@probis.be of op 0495 16 78 85.

   

beeld-cc-consult-cmyk

CC Consult

lost organisatievraagstukken op bij lokale besturen en overheidsorganisaties
beeld-cc-select-cmyk

CC Select

ondersteunt bij de selectie van nieuwe medewerkers en de uitbouw van hun verdere loopbaan
beeld-probis-consulting-cmyk

Probis Consult

adviseert zorgvoorzieningen en diensten bij hun organisatie en financiering
beeld-vorm-cmyk

Vorm

vormt, traint en coacht bij zorg, welzijn en overheid
beeld-probis-consulting-cmyk

Probis plus

est une entreprise de services et de consultance innovante et spécialisée